Sídlo firmy:
  AlfaCAD s.r.o., Pohronská 3, 831 03 Bratislava

Prevádzka:
  Bratislavská 33/G, 931 01 Šamorín, Slovakia

  office@alfacad.sk
  frank@alfacad.sk

 +421 915 980 513

Tlacitko Shop 

TÉMA MESIACA - 3D TLAČ

Dnešná otázka znie : “Aké výhody Vám 3D tlač zaručene prinesie?“ Inovácie a progres hýbu svetom. Stačí sa jednoducho prispôsobiť, čítajte ďalej.

Ak Vám pojem 3D tlač ešte stále nič nehovorí, veríme, že je čas to zmeniť. Preto počas aktuálneho mesiaca každý týždeň otvoríme jednu z otázok, ktoré si určite kladiete. Preto neváhajte, klikajte a vzdelávajte sa. Celý blog nájdete na vrchu stránky v sekcii BLOGY.

AKÉ SÚ VÝHODY 3D TLAČE?

  1. RÝCHLOSŤ - 3D tlač bola pôvodne známa pod pojmom “rapid prototyping”. Dôvodom je fakt, že oproti ostatným metódam je rýchlejšia, efektívnejšia a z toho dôvodu stále viac a viac využívanejšia cesta výroby.
  2. VÝROBA NA MIERU - Pokiaľ máte jasnú predstavu a ste schopní ju technicky skonštruovať a vložiť do potrebného programu, neexistujú hranice. Ak chcete teda svoj nápad preniesť jednoducho do reality, nemusíte mať obavy.
  3. NÁKLADY NA VÝROBU - Základná vec, ktorú je potrebné spomenúť je, že 3D tlač je výrazne lacnejšia ako iné tradičné metódy výroby. 3D tlač šetrí materiál, čas aj peniaze.
  4. BEZ ODPADU - Princíp fungovania 3D tlače je založený na systematickom, vopred nastavenom a postupnom ukladaní jednotlivých vrstiev na seba, čím vzniká finálny produkt. Aj preto pri výrobe vzniká minimálne množstvo odpadu, alebo dokonca žiadne.
  5. FAREBNOSŤ - Pri 3D tlači sa medze nekladú ani pri estetickom vyhotovení produktu. Vieme vyrábať krásne pestrofarebné projekty alebo plnofarebné produkty podľa reálnej predlohy.

OTÁZKA, KTORÚ OTVORÍME BUDÚCI TÝŽDEŇ:

     4. týždeň - Ako pracujeme s 3D TLAČOU my?

Obrázky nižšie ilustrujú to, čo vyrábame s 3D tlačou my. Pomáhame firmám a fabrikám tak, aby ich práca bola bezpečná, rýchla a efektívna. 

OCHRANNY KLIPDRZIAK NA UPRATOVACIE POMoCKYZAVESNY HACIK